Scoala Ecologica
Scoala Ecologica
Scoala Ecologica
Scoala Ecologica
Scoala Ecologica
Scoala Ecologica
Scoala Ecologica
Scoala Ecologica
Scoala Ecologica
Scoala Ecologica
Scoala Ecologica
Scoala Ecologica
Scoala Ecologica
Scoala Ecologica
Scoala Ecologica
Scoala Ecologica
Scoala Ecologica
Scoala Ecologica
Scoala Ecologica
Scoala Ecologica
Scoala Ecologica
Scoala Ecologica
Despre Scoala Prezentare Media Admiterea Sectia AMG Sectia AMF Departamentul Proiectare - Cercetare - Dezvoltare Examene si Concursuri Proiecte Europene Parteneriate Activitati extrascolare Publicatii Legaturi utile Arhiva anunturi

  INSCRIERI 2017

  Prezentare Scoala 

  School presentation 05.12.2015
Deschiderea Carnavalului Zapezii

04.12.2015
Mos Nicolae in Centrul de Plasament si la Clinica de Pediatrie

01.12.2015
Ziua Nationala a Romaniei

21.11.2015
Simpozionul National de Chimie 2015

14.11.2015
Programul National
„Plantam fapte bune” 2015

05.10.2015
Ziua Internațională a Animalelor

15.12.2015
A aparut Revista Asistent nr. 12/2015

22.09.2015
Şcoala Postliceală Ecologică si Fundaţia A.E.R. desfăşoara cursuri acreditate şi recunoscute internaţional, pentru calificarea MASEUR. Cursul dureaza 2 luni iar taxa se plateste in doua rate.


2013


Incepand cu  01.09.2013,
noua denumire a institutiei de invatamant preuniversitar va fi Scoala Postliceala Ecologica.

    Ziua Mediului 2014

       În perioada 1-5 iunie 2014 Școala Postliceală Ecologică ,,Sfântul Ștefan’’ a organizat, cu sprijinul municipalității, pentru al doilea an consecutiv, o acțiune de monitorizare a valorilor TA și glucozei sanguine în rândul cetățenilor Craiovei. De asemenea toți cei care au trecut pe la cortul sanitar au fost cântăriți și măsurați, calculându-se şi Indicele de Masă Corporală.
      În acest scop a fost amplasat în Parcul Național ,,N. Romanescu’’ un cort sanitar la care au participat peste 60 elevi ai școlii noastre, împărțiți în grupe de câte 5-6 elevi, care s-au schibat la fiecare 3 ore, împreună cu cadrele noastre medicale, care le-au îndrumat și supravegheat activitatea pe tot parcursul zilei. Dintre cadrele medicale participante amintim și mulțumim pentru efortul depus: prof. Țăcălău Gabriela, dr. Margine Gerda, dr. Martin Liviu, dr. Merișanu Valentina, dr. Nicolae Emanuela, as. med. Sandu Otilia, as. med. Soare Marinela, as. med. Fira Manuela, as. med. Olaru Tanți, as. med. Stănescu Margareta, as. med. Măceșeanu Silvian.
      Impactul în rândul populației a fost unul foarte bun, dovadă stau și cele peste 730 de persoane care au trecut pe la cort pentru a-și monitoriza starea de sănătate. Printre aceștia au fost descoperite cazuri de HTA cu valori tensionale mari de care nu ştiau dar şi persoane cu valori glicemice ridicate, acestora fiindu-se recomandat să se prezinte la medicul specialist pentru diagnostic și tratament de specialitate.
      Sperăm ca pe viitor să continuăm această tradiție a școlii, iar numărul de persoane participante să fie mai mare de la an la an.
      Aceste acțiuni ar trebui să fie organizate cât mai des în orașul nostru pentru a conștientiza populația despre faptul că este mult mai ușor să previ sau să tratezi o boală în stadiul incipient al acesteia decât să te prezinți în stadiu avansat, atunci când tratamentul este de o durată mai mare, mai costisitor și nu mai are aceeași eficiență ca la început.

            Coordonator activitate,
            dr. Mogoşanu Constantin

 
 
 
 
 
 
 

    Mai multe detalii gasiti pe site-ul Fundatiei AER - www.aer-fundatie.ro  

 

 

Flag Counter
Copyright © 2013
Web Concept and Design by Sebastian Sbirna and Dan Tiganila